Προοδευτικός Σύλλογος Κορυδαλλού Καλαμπάκας

Προοδευτικός Σύλλογος Κορυδαλλού ΚαλαμπάκαςΟ Προοδευτικός Σύλλογος Κορυδαλλού Καλαμπάκας ιδρύθηκε το 1978. Έδρα του είναι η Αθήνα.
ΣΚΟΠΟΣ: Η ανύψωσις του πολιτιστικού, κοινωνικού, μορφωτικού, οικονομικού και πνευματικού επιπέδου των κατοίκων του Κορυδαλλού.
 Η καλλιέργεια του πνεύματος συνεργασίας, αλληλοβοήθειας, της επικοινωνίας όλων των ατόμων οι οποίοι κατάγονται από τον Κορυδαλλό, ανεξαρτήτως του που κατοικούν.
Η προβολή του Κορυδαλλού σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο Εξωτερικό και η διατήρηση των τοπικών ηθών, εθίμων και παραδόσεων. 
Ο Σύλλογος είναι τελείως αμέτοχος σε πολιτικές ή κομματικές επιδιώξεις και δραστηριότητες.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) αποτελείται από 7 μέλη. 
Ως σύμβολο ο Σύλλογος έχει στρογγυλή σφραγίδα η οποία φέρει τις λέξεις ''ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ'' και το έτος ίδρυσής του ''1978'' και στο κέντρο έχει ένα περιστέρι ως σύμβολο ειρήνης, ομόνοιας και αγάπης...

Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία τόσο στο κοινωνικό του σκοπό (διοργανώσεις χορών, κοπής πίττας, πανηγυριών, κ.λ.π) όσο και στην οικονομική βοήθεια στην τότε Κοινότητα Κορυδαλλού. (Έφτιαξε την πλακόστρωση της πλατείας του χωριού, χτίσιμο βρυσών, κοινοτικού γραφείου, ιατρείου, κ.λ.π). Το 1999, για διάφορους λόγους ο σύλλογος αδρανεί και σταματάει κάθε του δραστηριότητα. (δυστυχώς.....)

Το 2006, με μία προσπάθεια νέων ανθρώπων ξεκινάει μία καινούργια πορεία με νέες ιδέες και αντιλήψεις. Το τέστ εμπιστοσύνης του κόσμου προς το νέο ΔΣ του Συλλόγου, ήταν η μεγάλη προσέλευση των ανθρώπων στο Πανηγύρι στις 15 Αυγούστου 2007 στη πλατεία του χωριού όπου και το ΔΣ τους ευχαρίστησε και τους ευχαριστεί εγκάρδια για αυτό!!! Το νέο ΔΣ του Συλλόγου σας υπόσχεται πολλά για το μέλλον......

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους τους αναγνώστες
το ΔΣ του ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

http://www.youtube.com/profile?user=korydaliotes

 

Αναζήτηση