3ο Σεμινάριο χορού του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Βόλου

3ο Σεμινάριο χορού του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων ΒόλουΟ Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Βόλου συνεχίζει την επιμόρφωση των μελών και του χορευτικού του τμήματος με το 3ο κατά σειρά σεμινάριο χορού, φιλοξενώντας αυτή τη φορά τον κ. Γιάννη Τσιαμήτρο, ο οποίος θα διδάξει τους χορούς των Βλάχων από το Ξηρολίβαδο Ημαθίας.
Το σεμινάριο απευθύνεται, εκτός από τα μέλη μας, και σε κάθε χοροδιδάσκαλο ή χορευτή που θα επιθυμούσε να διευρύνει τις γνώσεις του στους συγκεκριμένους χορούς. Τον κ. Τσιαμήτρο θα συνοδεύει και ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολίβαδου Ημαθίας, ο οποίος θα περιηγηθεί σε αξιοθέατα της πόλης μας.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 από 11.00 έως 13.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Διμηνίου Βόλου. Δηλώσεις συμμετοχής έως και τις 20 Μαρτίου 2013 στο : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή στα τηλέφωνα : 6937160060 και 6931161420.
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να δηλώνουν υποχρεωτικά ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο και e-mail σε περίπτωση που επιθυμούν να λάβουν ηλεκτρονικά την εισήγηση του κ. Γιάννη Τσιαμήτρου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Αναζήτηση